Kära besökare. Vi har gjort om en hel del och vill gärna veta vad du tycker om vår nya webbplats!

Tyck till!

Om Leyout

En tillväxtorienterad och datadriven digital byrå, experter på att öka konvertering av Shopify butiker genom beprövade strategier och metoder.

Ring oss - 010-750 07 55

Vi utmanar och utvecklar er syn på försäljning, marknadsföring och digitalt affärsvärde.

För det är faktiskt precis så vi gör - utmanar. Vi tror inte att alla lösningar än är funna, och att optimering aldrig kommer att sluta upptäckas. Med ständigt förändrade algoritmer och en växande konkurrens finns det alltid rum till att utmana, inte bara er, men också oss själva.

Leyout är ett varumärke registrerat i samtliga EU-länder och Storbritannien

Namnet bygger på två engelska ord som är sammankopplade och som reflekterar vår affärsidé: ley och outcome. Ley står för odlingsbar och outcome betyder slutresultat eller slutsats. Namnet hänvisar också till ordet layout som används som ett namn för ritning, skiss eller arrangemang.

Ett meddelande från vår grundare, Stefan. Om vad vi är och vad ett samarbete med oss betyder..

Leyout är en digital säljbyrå, specialiserad på Shopify. Ett samarbete med oss grundar sig i kundens affärsmål där vi vill utmana och utveckla den traditionella synen på försäljning och marknadsföring. Vi menar att man genom smarta och ingående strategier kan skapa relevans och öka försäljning som faktiskt består. Vi är en tekniskt kunnig partner som tror på att tillväxtorienterade beslut som begrundar sig på data är det bästa sättet för att uppnå sina affärsmål på. Vi tror på att med integritet ta oss an projekt som vi med engagemang kan stå för, och som på ett eller annat sätt bidrar till och fortsätter den digitala utvecklingen. Det finns inga ursäkter, bara bra eller dåliga butiker.

Stefan Blendulf
grundare & delägare

Kontakta oss gärna!

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor om våra tjänster. Vi finns här för att hjälpa ert företag att nå ökad digital tillväxt.

Telefon

Vi har telefontider på vardagar mellan klockan 09:00-18:00 och svarar gärna på frågor som rör våra tjänster.

010 - 750 07 55

Ring oss

Mejl

Med svar inom 24h timmar är mejl ett klokt kontaktval när ni vill diskutera nya samarbeten eller partnerskap.

hello@leyout.se

Skicka mejl

Facebook

Kort och innehållsrikt. Här skriver och delar vi saker vi tycker om att prata om. Oftast posts med hashtagen #ecommerce

facebook.com/leyout

Besök vår facebook

Vi är en stolt och certifierad partner