Kära besökare. Vi har gjort om en hel del och vill gärna veta vad du tycker om vår nya webbplats!

Tyck till!

Varför Shopify?

För att om det hade funnits någon bättre plattform att sälja sina produkter på, hade vi specialiserat oss på det istället!

Marknadens ledande e-handels plattform för framtidens butiker

Den tveklöst bästa plattformen på marknaden har sedan sin lansering 2006 varit dominant på marknaden. Shopify är ett pålitligt verktyg som värnar om sina användare och deras kunder. Som stolt partner till Shopify erbjuder vi träffsäker optimering som hjälper företag världen över att avancera sin e-handel genom att skapa ökad relevans och konvertering som skapar hållbar organisk tillväxt.

Vad skiljer Shopify från andra plattformar och vad är det som gör det så  bra?

Nedan listar vi några av flera anledningar till varför vi är experter på just Shopify och vad det är som gör Shopify till marknadens tveklöst bästa plattform för e-handel!

Allting hanterat

Med Shopify kommer allt tillsammans. Supersnabb hosting, betallösningar och tusenstals olika teman, moduler och plugins. Med Shopify kan ni fokusera på er försäljning istället för underhåll.

Inbyggd Marknadsföring

Shopify kommer med förprogrammerade verktyg för marknadsföring av er butik. Förutom omdirigering av landningssidor så är Shopify redan integrerat med Facebook och andra sociala medier.

Obegränsad anpassning

Kan man tänka det, kan man bygga det. Shopify är byggt i ett teknisk språk som kallas Liquid, ett gränslöst biblioteket med obegränsande möjligheter som ger er butik förutsättningarna för att lyckas!

Ett erbjudande som hjälper små- och medelstora företag att sälja mer online!

Genom datadrivna och insiktsfulla åtgärder hjälper vi små- och medelstora företag att skapa hållbar och långsiktig tillväxt online.

Kom igång- fyll i formulär

Shopify Partner med högsta betyg på Google

Vi vet hur viktigt det är att ha er butik i trygga händer. Att anlita oss innebär att anlita en långsiktig partner som ser egen framgång i de resultat som vi hjälper er att uppnå.

..vi har en vision om att reducera bouncerate till 0%

5/5

Vi är en stolt och certifierad partner